13.08.2014

Bore jatkaa rahtaussopimusta P&O Ferriesin kanssa Pohjanmerellä

Bore Ltd ja P&O Ferries ovat sopineet M/V Norskyn ja M/V Norstreamin rahtaussopimusten jatkamisesta, kun nykyinen sopimuskausi päättyy joulukuussa 2014.

Håkan Modig, Boren toimitusjohtaja sanoo: ”Pitkäaikaisena P&O Ferriesin kumppanina odotamme hyvän yhteistyön jatkuvan Englannin kanaalin vilkkailla reiteillä. Rahtaussopimusten jatko on esimerkki tehokkaista, ympäristöystävällisistä rahtauspalveluistamme, jotka täyttävät asiakkaidemme korkeat vaatimukset.”

John Garner, P&O Ferriesin laivaston johtaja sanoo: ”Olemme iloisia siitä, että voimme jatkaa läheistä yhteistyötä Bore Ltd:n kanssa Tilbury – Zeebrugge -reitillä. Alukset ovat asiakkaidemme suosiossa, ja niillä on ollut merkittävä rooli reitin kehittämisessä.

 

Lisätietoja:

Toimitusjohtaja Håkan Modig, puh. +358 9 6188 3272
Fleet Director John Garner, puh. +44 1304 863000

Varustamo Bore Ltd on osa Rettig Group -konsernia. Laivastoon kuluu 16 alusta. Vuonna 2013 liikevaihto oli noin 65 miljoonaa euroa, sidottu pääoma noin 250 miljoonaa euroa ja henkilöstömäärä noin 380.

P&O Ferries -varustamolla on suurin laivasto, laajin valikoima palveluja, kattavin reittiverkosto ja parhaat matkustaja- ja rahtireitit Isoon-Britanniaan.