Uutiset 15 joulukuun, 2016

Christian Ståhlberg jättää Rettig Groupin

Lakiasianjohtaja ja Rettig Groupin johtoryhmän jäsen Christian Ståhlberg on nimitetty Neste Oyj:n lakiasianjohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi. Christian jättää sen vuoksi Rettig Groupin viimeistään kesäkuussa 2017. Hänen seuraajansa rekrytointi on aloitettu.

”Olen ikäväkseni hyväksynyt Christian Ståhlbergin eroilmoituksen Rettig Groupin lakiasiainjohtajan tehtävästä. Haluan kiittää Christiania omistautumisesta ja erittäin ammattitaitoisesta työstä Rettig Groupissa. Onnittelemme häntä nimityksen johdosta ja toivotamme hänelle kaikkea hyvää uudessa tehtävässä”, sanoo Rettig Groupin toimitusjohtaja Tomas von Rettig.

Lisätietoja:
Tomas von Rettig, toimitusjohtaja Rettig Group
Tel.: +358 40 7455276
www.rettig.fi

Rettig Group on suomalainen perheomisteinen sijoitusyhtiö, joka tuottaa arvoa sukupolville aktiivisena ja vastuullisena omistajana. Rettig Groupiin kuuluvat Rettig ICC (sisäilman säätölaitteet), Nordkalk (kalkkikivipohjaiset tuotteet), Alandia (vakuutustoiminta), eQ (varainhoito ja yritysjärjestelyt) ja Anchor (sijoitustoiminta). Omistustensa kautta Rettig Group toimii maailmanlaajuisesti noin 28 maassa ja työllistää yli 4000 henkilöä.