21.08.2014

Josefina Tallqvist nimitetty Rettig Groupin viestintä- ja sijoittajasuhdejohtajaksi

Rettig Group on nimittänyt Josefina Tallqvistin viestintä- ja sijoittajasuhdejohtajaksi alkaen 1. syyskuuta 2014. Josefina Tallqvist raportoi viestintätehtävissään Rettig Groupin toimitusjohtajalle Hans Sohlströmille. Sijoittajasuhdetehtävissä hän raportoi edelleen Tomas von Rettigille, VP Corporate Finance and Development.

”Ottaen huomioon sekä sisäisen että ulkoisen viestinnän strateginen rooli Rettig Groupissa, Josefina on myös jatkossa vastuussa viestinnästä velkasijoittajiemme sekä median kanssa. Syyskuusta lähtien hän vastaa lisäksi koko konsernin viestinnän kehittämisestä ja koordinoinnista,” sanoi Rettig Groupin toimitusjohtaja Hans Sohlström.

Josefina Tallqvist on toiminut Rettig Groupin sijoittajasuhdepäällikkönä helmikuusta 2013 lähtien. Hän on Rettig Groupin johtoryhmän jäsen.

Lisätietoa:
Hans Sohlström, toimitusjohtaja, Rettig Group
Puh. 09 6188 3220, hans.sohlstrom@rettig.fi tai www.rettig.fi

Rettig Group on suomalainen perheyritys, joka luo arvoa sukupolville kestävän ja pitkäjänteisen kasvun kautta. Kaikissa liiketoiminnoissamme tavoittelemme johtavaa markkina-asemaa ja korkeampaa asiakasarvoa pienemmin ympäristövaikutuksin. Rettig Groupin omistukseen kuuluvat Rettig ICC – Euroopan johtava lämpöpattereiden ja sisäilman säätölaitteiden valmistaja; Nordkalk – Pohjois-Euroopan johtava kalkkikivipohjaisten tuotteiden toimittaja teollisuuteen, maanviljelykseen ja ympäristönhoitoon; sekä Bore – teollisten merikuljetuspalveluiden tarjoaja. Vuonna 2013 Rettig Groupin liikevaihto oli 974 miljoonaa euroa ja yhtiö työllisti noin 4,300 henkilöä 25 maassa.