20.03.2017

Matti Kuivalainen valittu Rettig ICC b.v.:n hallituksen jäseneksi

Matti Kuivalainen (52), eMBA ja automaatioteknologian teknikko, on tänään valittu Rettig ICC b.v.:n hallituksen jäseneksi.

Matti Kuivalaisella on yli 25 vuoden kokemus johtotehtävistä, joista 12 vuotta United Technologiesin ja Honeywellin palveluksessa yli miljardin dollarin liikevaihdon teollisuusliiketoiminnoissa. Hänellä on kokemusta myös pienemmistä yhtiöistä toimitusjohtajana, hallituksen jäsenenä ja yksityisenä sijoittajana. Viimeksi hän on toiminut Otisin Pohjois-, Itä- ja Keski-Euroopan ja Afrikan liiketoiminnan johtajana United Technologiesin palveluksessa.

”Matti Kuivalaisella on laaja kokemus ja osaaminen Euroopan rakennusteollisuudesta, joka on Rettig ICC:lle olennainen toimiala. Olen mielissäni Matin nimityksestä ja siitä kokemuksesta, jonka hän tuo Rettig ICC:n hallitukseen ja hallitustyöhön. Toivotan Matin tervetulleeksi Rettig ICC:lle,” kommentoi Tomas von Rettig, Rettig ICC b.v.:n hallituksen puheenjohtaja ja Rettig Groupin toimitusjohtaja.

Rettig ICC b.v.:n hallituksen muut jäsenet ovat Matts Rosenberg (Rettig Groupin operatiivinen johtaja) ja Christian Ståhlberg (Rettig Groupin lakiasainjohtaja) sekä Tomas Ölander (Rettig Groupin talousjohtaja).

Matti Kuivalainen on myös Rettig Groupin hallituksen jäsen.

Liitteenä Matti Kuivalaisen CV (englanniksi). Matti Kuivalaisen valokuva on ladattavissa http://www.rettig.fi/en/media/media-library/

Lisätietoja:
Tomas von Rettig, Rettig ICC:n hallituksen puheenjohtaja ja Rettig Groupin toimitusjohtaja.
Puh.: 040 7455276

Rettig ICC b.v., Rettig Group Oy Ab:n salkkuyhtiö, on Euroopan johtava lämmönluovuttimien ja sisäilman säätölaitteiden valmistaja. Rettig ICC suunnittelee, valmistaa ja toimittaa lämpöpattereita, lattialämmitysjärjestelmiä, venttiileitä ja säätimiä yli 50 maahan. Yhtiöllä on tuotantolaitoksia ja jakelukeskuksia 23:lla toimipisteellä Itävallassa, Belgiassa, Ranskassa, Saksassa, Unkarissa, Irlannissa, Italiassa, Puolassa, Ruotsissa, Turkissa ja Iso-Britanniassa. Vuonna 2015 Rettig ICC:n liikevaihto oli noin 555 miljoonaa euroa. www.rettigicc.com www.rettig.fi

 

APPENDIX

CV: MATTI KUIVALAINEN

Professional experience:

2008-2016    United Technologies

President for Otis, North, East, and Central Europe, and Africa
President for Building & Industrial Systems, Germany, Nordic, Central and Eastern Europe
President for Carrier Commercial Refrigeration, Europe
General Manager for Carrier Commercial Refrigeration, Central and Eastern Europe

2003-2008, 1987-2000   Honeywell

General Manager for Honeywell Building Solutions, North and East Europe
General Manager for Honeywell Building Solutions, East Europe
Other roles in sales, marketing, and projects managements

2001-2002    KEKO Technologies

Chief Executive Officer

Education:

M.Sc. Masters of Business Administration (eMBA), Katz Graduate School of Business, University of Pittsburg, USA
Bachelors of Engineering (Automation Technology), the Technical Institute of Wärtsila, Finland

Languages:

Finnish, English, Czech