08.07.2016

Matts Rosenberg nimitetty Rettig Groupin operatiiviseksi johtajaksi (COO)

KTT Matts Rosenberg (39) on nimitetty Rettig Group Oy Ab:n operatiiviseksi johtajaksi (Chief Operating Officer, COO). Hänestä tulee Rettig Groupin johtoryhmän jäsen ja raportoi Rettig Groupin toimitusjohtajalle Tomas von Rettigille.

Operatiivisena johtajana Matts keskittyy uusien sijoituskohteiden analysointiin, sijoitusten toteuttamiseen sekä arvon kasvattamiseen ydinsijoituksissamme (Core Investments), joihin tällä hetkellä kuuluvat Rettig ICC, Nordkalk ja osakkuusyhtiönä vakuutusyhtiö Alandia. Hän vastaa myös Rettig Groupin strategian ja sijoitusprosessien kehittämisestä sekä konsernin rahoituksesta. Tehtävä on uusi Rettig Groupissa.

Matts toimii tällä hetkellä talousjohtajana ja varatoimitusjohtajana suomalaisessa Fortaco Groupissa. Fortaco Group on pääomasijoittajan omistama konepajateollisuuden alihankintayritys, jolla on valmistusta eri puolilla Eurooppaa. Aikaisemmin hän toimi sijoitusammattilaisena eurooppalaisessa pääomasijoitusyhtiössä IK Investment Partnersilla (entinen Industri Kapital) Tukholmassa Ruotsissa.

”Rettig Groupin missio on luoda arvoa sukupolville. Strategiamme on keskittyä arvon kasvattamiseen, mitä tukee riskien hajauttaminen ja vahva tase. Olen erittäin tyytyväinen voidessani nimittää Mattsin operatiiviseksi johtajaksi. Hänessä yhdistyy meille erinomainen sekä operatiivinen että rahoitusalan osaaminen ja kokemus nykyisestä tehtävästä Fortaco Groupissa ja aikaisemmista tehtävistä Industri Kapitalilla”, sanoo Tomas von Rettig.

Matts Rosenberg aloittaa uudessa tehtävässä lokakuussa 2016.

Lisätietoja:

Tomas von Rettig, Rettig Groupin toimitusjohtaja Puh. +358 40 7455276
www.rettig.fi

Rettig Group on suomalainen perheyritys, joka tuottaa arvoa sukupolville. Tavoittelemme pitkäjänteistä ja kestävää arvon kasvua riskien hajautuksella ja vahvalla taseella. Rettig Groupiin kuuluvat sisäilman säätölaitteiden valmistaja Rettig ICC, kalkkikivipohjaisten tuotteiden toimittaja Nordkalk, Rettig Groupin osakkuusyhtiönä toimiva Alandia-vakuutusyhtiö ja Rettig Groupin sisäinen sijoitustoiminta Anchor. Vuonna 2015 Rettig Groupin liikevaihto oli 891 miljoonaa euroa (IFRS) ja yhtiö työllisti noin 4200 henkilöä 28 maassa.