Uutiset 7 helmikuun, 2014

Muutoksia Rettig Capitalin omistuksessa

Perheen pitkäjänteisen ja sitoutuneen omistuksen lujittamiseksi entisestään Rettig Groupin emoyhtiössä Rettig Capitalissa Cyril von Rettig on luovuttanut osan osakkeistaan tyttärelleen Marialle ja pojalleen Tomakselle.

Omistus Cyril ja Tom von Rettigin sukuhaarojen välillä säilyy muuttumattomana:

Cyril von Rettigin sukuhaara 61 %
Tom von Rettigin sukuhaara 39 %

Sekä Mariasta että Tomaksesta tulee Rettig Capitalin hallituksen jäseniä. Muilta osin tämä ei aiheuta muutoksia yhtiöiden johtamisessa. Cyril von Rettig jatkaa Rettig Groupin hallituksen puheenjohtajana ja hänen lapsensa jatkavat nykyisissä tehtävissään yhtiöissä ja niiden ulkopuolella.

Lisätietoja:
Hallituksen puheenjohtaja Bjarne Mitts
Rettig Capital
bjarne.mitts@rettig.fi
tel. +358 400 317 400

Rettig Group on suomalainen perheyritys, joka luo arvoa sukupolville kestävän ja pitkäjänteisen kasvun kautta. Kaikissa liiketoiminnoissamme tavoittelemme johtavaa asemaa valikoiduilla markkinoilla ja korkeampaa asiakasarvoa pienemmin ympäristövaikutuksin. Tänään Rettig Groupin omistukseen kuuluvat Rettig ICC – Euroopan johtava lämpöpattereiden ja sisäilman säätölaitteiden valmistaja; Nordkalk – Pohjois-Euroopan johtava kalkkikivipohjaisten tuotteiden toimittaja teollisuuteen, maanviljelykseen ja ympäristönhoitoon; sekä Bore – teollisten merikuljetuspalveluiden tarjoaja. Vuonna 2012 Rettig Groupin liikevaihto oli noin 970 miljoonaa euroa, ja yhtiö työllisti noin 4400 henkilöä 25 maassa.