18.07.2017

Pia Dahlqvist nimitetty Rettig Groupin viestintäjohtajaksi

Rettig Group on nimittänyt tradenomi Pia Dahlqvistin (42), viestintäjohtajaksi. Pia Dahlqvist aloittaa tehtävässä syyskuun lopussa kun Josefina Tallqvist siirtyy uusiin tehtäviin yhtiön ulkopuolella. Hän raportoi Rettig Groupin toimitusjohtajalle Tomas von Rettigille.

Rettig on vahva brändi. Pitkän 200 vuoden historiansa aikana yhtiö on jatkuvasti kehittänyt liiketoimintansa ja on tänään yksi Suomen johtavista perheomisteisista sijoitusyhtiöistä.

Viestintäjohtajana Pia Dahlqvist vastaa Rettig-brändin vahvistamisesta laajentamalla yhtiön viestintästrategiaa ja kertomalla yhtiön strategiasta ja ainutlaatuisesta tarinasta pääsidosryhmille kuten velkasijoittajille, pankeille, medialle ja henkilöstölle.

Pia Dahlqvist toimii viestintä- ja markkinointijohtajana Castrén & Snellmanilla, joka on Suomen johtavia asianajotoimistoja. Hän vastaa ulkoisesta ja sisäisestä viestinnästä, mediasuhteista ja markkinoinnista. Ennen sitä hän oli vastaavissa tehtävissä suomalaisessa Evli Pankissa.

”Olen iloinen että Pia liittyy Rettigin joukkoon. Hänellä on pitkä kokemus kahden vahvan ja korkeasti arvostetun yritysbrändin kehittämisestä Castrén & Snellmanilla ja Evlillä. Hänen kokemuksensa alasta ja viestinnästä tulee olemaan tärkeä kun jatkamme Rettigin tarinan kertomista meidän tärkeimmille sidosryhmillemme”, sanoi Tomas von Rettig.

Lisätietoja:
Tomas von Rettig, Rettig Groupin toimitusjohtaja
Puh.: 040 7455276
Katso myös: LinkedIn:llä linkedin.com/in/piadahlqvist tai Twitterillä @PiaDahlqvist

Rettig Group on suomalainen perheomisteinen sijoitusyhtiö, joka tuottaa arvoa sukupolville aktiivisena ja vastuullisena omistajana. Rettig Groupiin kuuluvat Rettig ICC (sisäilman säätölaitteet), Nordkalk (kalkkikivipohjaiset tuotteet), Alandia (vakuutustoiminta), eQ (varainhoito ja yritysjärjestelyt) ja Anchor (sijoitustoiminta). Omistustensa kautta Rettig Group toimii maailmanlaajuisesti noin 28 maassa ja työllistää yli 4000 henkilöä. www.rettig.fi