13.10.2014

P&O Ferries lisää Boren aluksia Englannin kanaalin ylittäville reiteille

Bore ja P&O Ferries ovat sopineet uuden RoRo-aluksen lisäämisestä jo pitkään kestäneeseen yhteistyöhön Pohjanmerellä. Boren M/V Estraden lisätään laivastoon, joka liikennöi P&O Ferriesin reiteillä.
M/V Estradenin lisäksi Boren M/V Norsky, M/V Norstream sekä M/V Bore Song liikennöivät jo tällä hetkellä P&O Ferriesin reiteillä.

M/V Estraden on samantyyppinen alus kuin M/V Norsky ja M/V Norstream, jotka ovat osoittautuneet sopiviksi P&O Ferriesin rahtauksiin.

Bore on aktiivisesti edennyt kohti kestävää varustamotoimintaa pienentämällä RoRo-laivastonsa ympäristöjalanjälkeä esimerkiksi polttoaineen kulutusta vähentävällä NAPA Optimisation -ohjelmistolla tai M/V Estradenille asennetulla aputuulipropulsiojärjestelmällä. Nämä toimenpiteet ovat linjassa P&O Ferriesin ympäristöajattelun kanssa ja ovat olennainen osa pitkäjänteisestä yhteistyöstä.

Håkan Modig, Boren toimitusjohtaja sanoo: ”M/V Estradenin sopimuksen myötä odotamme hyvän yhteistyön P&O Ferriesin kanssa syvenevän, kun M/V Estraden siirtyy Englannin ja Alankomaiden välisille reiteille, ja tuemme näin P&O Ferriesin vilkasta rahtaustoimintaa Pohjanmerellä.”

John Garner, P&O Ferriesin laivaston johtaja sanoo: ”Olemme tyytyväisiä M/V Estradenin rahtaussopimukseen. M/V Estraden, johon on asennettu polttoaineen kulutusta vähentävä Norsepowerin aputuulipropulsiojärjestelmä sekä NAPA Optimisation -järjestelmä, alkaa liikennöidä P&O Ferriesin Pohjanmeren reiteillä tammikuussa 2015.

Lisätietoja:
Håkan Modig, Boren toimitusjohtaja, puh. + 358 9 61883 272
P&O Ferriesin laivastojohtaja John Garner, tel + 44 1304 863000

Varustamo Bore on osa Rettig Group -konsernia. Laivastoon kuluu 16 alusta. Vuonna 2013 liikevaihto oli noin 65 miljoonaa euroa, sidottu pääoma noin 212 miljoonaa euroa ja henkilöstömäärä noin 380.
P&O Ferries -varustamolla on suurin laivasto, laajin valikoima palveluja, kattavin reittiverkosto ja parhaat matkustaja- ja rahtireitit Isoon-Britanniaan.