06.04.2017

Rettig Group on allekirjoittanut uuden 100 miljoonan euron syndikoidun luottolimiittijärjestelyn

Rettig Group Oy Ab on allekirjoittanut 100 miljoonan euron pitkäaikaisen syndikoidun monivaluuttaluottolimiittisopimuksen. Järjestely on tarkoitettu olemassa olevien luottojen uudelleenrahoitukseen sekä yleisiin käyttötarpeisiin.

Aiempi 60 miljoonan euron luottolimiittisopimus on vuodelta 2012 ja se oli erääntymässä kesäkuussa tänä vuonna. Uusi 100 miljoonan euron vakuudeton syndikoitu luottolimiittisopimus erääntyy huhtikuussa vuonna 2022.

Luoton pääjärjestäjinä toimivat Danske Bank A/S, Nordea Bank AB (publ), Finnish Branch, OP Corporate Bank plc, Skandinaviska Enskilda Banken AB (publ) ja UniCredit Bank Austria AG.

Luottojärjestelyn koordinaattorina ja agenttina toimii OP.

Lisätietoja:
Topi Jokiranta, Head of Group Treasury
Tel. 0400 482 628
topi.jokiranta@rettig.fi

 

Rettig Group on suomalainen perheomisteinen sijoitusyhtiö, joka tuottaa arvoa sukupolville aktiivisena ja vastuullisena omistajana. Rettig Groupiin kuuluvat Rettig ICC (sisäilman säätölaitteet), Nordkalk (kalkkikivipohjaiset tuotteet), Alandia (vakuutustoiminta), eQ (varainhoito ja yritysjärjestelyt) ja Anchor (sijoitustoiminta). Omistustensa kautta Rettig Group toimii maailmanlaajuisesti noin 28 maassa ja työllistää yli 4000 henkilöä.