30.06.2021

Rettig Group on saanut Alandian omistusosuutensa myynnin päätökseen

Rettig Group Oy Ab:n 24,9 prosentin omistusosuuden myynti Alandiasta on saatu päätökseen. Yhtiö tiedotti 1.4.2021 myynnistä ja ilmoitti kaupan toteutumisen ehtona olevan Finanssivalvonnan hyväksyntä, joka on nyt saatu.

Osakkeiden ostajana on Alandia Holding Ab, jonka omistajaryhmittymään kuuluvat Ålandsbanken, Veritas Eläkevakuutus, Viking Line, Lundquist Shipping Company Limited, Wiklöf Holding ja Föreningen Konstsamfundet.

Alandia on yksi Pohjoismaiden ja Baltian johtavista merivakuutusyhtiöistä. Yhtiö toimi keskinäisenä vakuutusyhtiönä vuoteen 2014 asti. Rettig Groupin omistusosuus Alandiassa pohjautuu sen aiempaan omistukseen Bore-varustamossa, joka oli Alandian vakuutusasiakas ja josta tuli vuonna 2014 Alandian osakkeenomistaja sen yhtiömuodon muutoksen yhteydessä.

Transaktion kaupallisia ehtoja ei ole julkistettu.

Lisätietoja:

Matts Rosenberg, toimitusjohtaja, Rettig Group: puh. +358 40 745 5276

Rettig Group on suomalainen perheomisteinen sijoitusyhtiö, joka tuottaa arvoa sukupolville aktiivisena ja vastuullisena omistajana. Tärkeimmät sijoituskohteemme ovat eQ, Nordkalk, Purmo Group ja Terveystalo. Sijoitamme lisäksi yhä aktiivisemmin finanssisijoituksiin ml. pääomasijoitusrahastoihin ja yhteissijoituksiin.