31.08.2021

Rettig Group on saanut Nordkalkin myynnin päätökseen ja nousee SigmaRoc Plc:n merkittäväksi osakkeenomistajaksi

Rettig Group on tänään saanut päätökseen Nordkalkin myynnin SigmaRoc Plc:lle. Kaupan velaton arvo on 500 miljoonaa euroa, kuten ilmoitettu tiedotteessa 15. heinäkuuta 2021. Osana yrityskauppaa Rettig Group on jälleensijoittanut 50 miljoonaa euroa SigmaRoc Plc:hen, mikä johtaa noin 8 prosentin omistukseen yhtiöstä.

Brittiläinen SigmaRoc Plc on listattu Lontoon pörssin kasvuyrityksille suunnatulle AIM-listalle. Yhtiö sijoittaa rakennusmateriaalialan yrityksiin sekä toimii niiden kehittämiseksi ja integroimiseksi Euroopassa. Tällä hetkellä SigmaRoc:lla on viisi tukijalkaa Isossa-Britanniassa, Walesissa, Belgiassa ja Kanaalisaarilla ja Nordkalk muodostaa kuudennen tukijalan Pohjois-Euroopassa. Konserni tarjoaa laajan valikoiman materiaaleja sementistä ja asfaltista betonielementteihin. Uutena kuudentena tukijalkana Nordkalk avaa monenlaisia mahdollisuuksia tuoden tarjontaan mukanaan kalkkikivituotteita. 

Lisätiedot:
Matts Rosenberg, toimitusjohtaja, Rettig Group: Puh. +358 40 745 5276

 

Rettig Group on suomalainen perheomisteinen sijoitusyhtiö, joka tuottaa arvoa sukupolville aktiivisena ja vastuullisena omistajana. Tärkeimmät sijoituskohteemme ovat eQ, Purmo Group, SigmaRoc ja Terveystalo. Sijoitamme lisäksi yhä aktiivisemmin finanssisijoituksiin ml. pääomasijoitusrahastoihin ja yhteissijoituksiin. www.rettig.fi