12.01.2016

Roger Lönnberg nimitetty Rettig Groupin sijoitusjohtajaksi

KTM Roger Lönnberg (40) on nimitetty Rettig Group Oy Ab:n sijoitusjohtajaksi (Chief Investment Officer, CIO). Hän raportoi Rettig Groupin toimitusjohtajalle Tomas von Rettigille ja vastaa konsernin sisäisestä sijoitustoiminnasta sekä osakeomistuksista kuten Försäkringsaktiebolaget Alandiasta.

Roger toimii tällä hetkellä Alandian hallituksen varapuheenjohtajana. Rettig Groupin sijoitusjohtajana hänestä tulee Rettig Groupin johtoryhmän jäsen. Rettig Groupin emoyhtiön Rettig Capital Oy Ab:n sijoitustoiminnasta vastaava kolmen henkilön tiimi siirtyy myös Rettig Groupin palvelukseen ja raportoi sijoitusjohtajalle.

Aiemmin Roger on toiminut Rettig Capitalin Investment Management -yksikön johtajana ja vastannut finansisijoituksista ja strategisista teollisuussijoituksista. Hän on työskennellyt Rettig Capitalissa ja sen yksiköissä vuodesta 2011 lähtien. Sitä ennen hän on toiminut Active Hedge Advisors AHA Oy:n partnerina ja salkunhoitajana sekä Norvestia Oyj:n ja Neomarkka Oyj:n sijoituspäällikkönä.

”Rettig Groupin missio on Arvoa sukupolville. Strategiamme on keskittyä arvon kasvattamiseen, mitä tukee riskien hajauttaminen ja vahva tase. Olen tyytyväinen voidessani tuoda Rogerin vahvan sijoitusosaamisen Rettig Groupin toimintaan ja konsernin johtoryhmään”, sanoo Tomas von Rettig, joka on toiminut Rettig Groupin toimitusjohtajana 1.1.2016 alkaen.

Lisätietoja www.rettig.fi tai
Tomas von Rettig, Rettig Groupin toimitusjohtaja
Roger Lönnberg, Rettig Groupin sijoitusjohtaja
Josefina Tallqvist, Rettig Groupin viestintä- ja sijoittajasuhdejohtaja
Puh. +358 40 7455276, sähköposti: josefina.tallqvist@rettig.fi

Rettig Group on suomalainen perheyritys, joka tuottaa arvoa sukupolville kestävän ja pitkäjänteisen kasvun kautta. Tavoittelemme johtavaa markkina-asemaa ja korkeampaa asiakasarvoa pienemmin ympäristövaikutuksin. Rettig Groupiin kuuluvat sisäilman säätölaitteiden valmistaja Rettig ICC, kalkkikivipohjaisten tuotteiden toimittaja Nordkalk ja RoRo-merikuljetuspalveluita tarjoava Bore. Vakuutusyhtiö Alandia on Rettig Groupin osakkuusyhtiö. Vuonna 2014 Rettig Groupin liikevaihto oli 933 miljoonaa euroa. Tänään yhtiö työllistää noin 4 400 henkilöä 28 maassa.