Uutiset 11 lokakuun, 2017

Terveystalo on Rettig Groupin uusi ydinsijoitus

Terveystalo, yksi Suomen johtavista terveydenhuollon palveluiden tarjoajista, on Rettig Groupin uusin ydinsijoitus. Omistamme Terveystalosta 10,1 prosenttia ja olemme yksi sen viidestä suurimmasta omistajasta. Terveystalon taannoinen listautumisanti ylimerkittiin, ja kaupankäynti yhtiön osakkeilla alkoi Nasdaq Helsingin prelistalla tänään.

Rettig Groupin muut ydinsijoitukset ovat kokonaan omistamamme Rettig ICC ja Nordkalk sekä Alandia ja eQ, joissa olemme vähemmistöomistajina. Pitkän tähtäimen tavoitteemme on kasvattaa sijoituksiemme substanssiarvoa, hajauttaa sijoitusriskejämme sekä säilyttää vakaa taseemme.

Omistamme liiketoimintoja ja varoja usealla toimialalla eri maissa. Hyvin hajautettuna sijoituksemme kerryttävät meille tasaista tuottoa riskien pysyessä samalla alhaisemmalla tasolla. Rettig Group on aktiivinen omistaja, jolla ei ole etukäteen määriteltyä sijoitushorisonttia ydinsijoituksilleen.

Lisätietoja:
Tomas von Rettig, toimitusjohtaja, Rettig Group
Puh. 040 5267813

Rettig Group on suomalainen perheomisteinen sijoitusyhtiö, joka tuottaa arvoa sukupolville aktiivisena ja vastuullisena omistajana. Rettig Groupiin kuuluvat Rettig ICC (sisäilman säätölaitteet), Nordkalk (kalkkikivipohjaiset tuotteet), Alandia (vakuutustoiminta), eQ (varainhoito ja yritysjärjestelyt), Terveystalo (terveyspalvelut) ja Anchor (sijoitustoiminta). Omistustensa kautta Rettig Group toimii maailmanlaajuisesti noin 28 maassa ja työllistää yli 4 000 henkilöä.