13.09.2018

Thomas Ekström Rettig Groupin talousjohtajaksi

KTM Thomas Ekström (51) on nimitetty Rettig Groupin talousjohtajaksi. Hän seuraa tehtävässä nykyistä talousjohtajaamme Tomas Ölanderia, joka jatkaa yhtiössämme vanhempana neuvonantajana eläkkeelle jääntiinsä asti. Thomas Ekström raportoi Rettig Groupin toimitusjohtajalle Tomas von Rettigille. Hänestä tulee myös Rettig Groupin johtoryhmän jäsen.

”Olen erittäin iloinen, että Thomas Ekström on liittynyt joukkoomme. Hänellä on laaja kokemus useiden eri taloustiimien johtamisesta menestyksekkäästi niin yksityisissä yrityksissä kuin myös pörssiyhtiöissä. Haluan samalla kiittää Tomas Ölanderia hänen yhtiöllemme antamasta arvokkaasta panoksesta viimeisten 16 vuoden aikana”, sanoo Tomas von Rettig.

Thomas Ekström on tällä hetkellä toisen suomalaisen perheomisteisen yhtiön, Algol-konsernin talousjohtaja. Ennen Algolille siirtymistä hän toimi muun muassa Marimekko-konsernin talousjohtajana ja oli sitä ennen silloisen M-Realin (nykyisen Metsä Boardin) Vice President, Group Business Controller. Thomas Ekström on ollut myös useissa eri tehtävissä investointipankkisektorilla.

Thomas Ekströmin LinkedIn-profiili

Lisätietoja:
Tomas von Rettig, toimitusjohtaja, Rettig Group

Pia Dahlqvist, viestintäjohtaja, Rettig Group
Puhelin: +358 40 526 7813
Sähköposti: pia.dahlqvist@rettig.fi