Uutiset 4 huhtikuun, 2017

Thomas Landell nimitetty Rettig Groupin lakiasiainjohtajaksi

Rettig Group on nimittänyt Thomas Landellin (32), OTK, lakiasiainjohtajaksi.  Hän raportoi Rettig Groupin toimitusjohtajalle Tomas von Rettigille ja on Rettig Groupin johtoryhmän jäsen.

Thomas aloittaa toukokuussa 2017 kun nykyinen lakiasiainjohtaja Christian Ståhlberg siirtyy uuden työnantajan palvelukseen.

”Thomas tuo meille laajaa juridista osaamista, varsinkin yritysjärjestelyistä. Olen erittäin tyytyväinen, että saamme hänet mukaan Rettig Groupin johtoryhmään kun jatkamme työtä arvonluonti-missiomme mukaisesti” sanoi Rettig Groupin toimitusjohtaja Tomas von Rettig.

Thomas Landellin nykyinen tehtävä on Senior Associate -lakimies asianajotoimisto Castrén & Snellman Oy:ssä. Ennen sitä hän on toiminut vierailevana lakimiehenä asianajotoimistossa Skadden, Arps, Slate, Meagher & Flom LLP New Yorkissa USA:ssa. Hän on myös toiminut erinäisissä oikeudellisissa tehtävissä Castrén & Snellman Oy:ssä johon kuului komennus lakimiehenä pohjoismaisessa pankissa.

Lisätietoa:
Tomas von Rettig
Rettig Groupin toimitusjohtaja
Puh.: 040 7455276

Rettig Group on suomalainen perheomisteinen sijoitusyhtiö, joka tuottaa arvoa sukupolville aktiivisena ja vastuullisena omistajana. Rettig Groupiin kuuluvat Rettig ICC (sisäilman säätölaitteet), Nordkalk (kalkkikivipohjaiset tuotteet), Alandia (vakuutustoiminta), eQ (varainhoito ja yritysjärjestelyt) ja Anchor (sijoitustoiminta). Omistustensa kautta Rettig Group toimii maailmanlaajuisesti noin 28 maassa ja työllistää yli 4000 henkilöä.