16.02.2015

Tomas von Rettig nimitetty Rettig Capital Oy Ab:n varatoimitusjohtajaksi ja Rettig Group Oy Ab:n hallituksen jäseneksi

Tomas von Rettig (34) on nimitetty tästä päivästä alkaen Rettig Capital Oy Ab:n varatoimitusjohtajaksi. Hän raportoi Cyril von Rettigille, joka toimii Rettig Capital Oy Ab:n toimitusjohtajana ja Rettig Group Oy Ab:n hallituksen puheenjohtajana. Varatoimitusjohtajana Tomas keskittyy finanssisijoituksiin ja strategisiin teollisuussijoituksiin.

Rettig Capital on Rettig Groupin emoyhtiö, joka keskittyy pitkäjänteiseen omistajastrategiaan, riskien hajautukseen sekä arvon luomiseen.

Rettig Group Oy Ab:n yhtiökokous on 13.2.2015 valinnut Tomas von Rettigin hallituksen jäseneksi.

”Olen hyvin tyytyväinen siitä, että Tomas tulee mukaan Rettig Groupin hallitukseen, kun jatkamme työtä arvoa sukupolville -missiomme mukaisesti”, sanoo Cyril von Rettig, Rettig Groupin hallituksen puheenjohtaja.

Tomas von Rettig on ollut Rettig Groupin palveluksessa vuodesta 2008. Vuodesta 2013 alkaen hän on työskennellyt nimikkeellä Vice President, Corporate Finance and Development ja ollut Rettig Groupin johtoryhmän jäsen.

Rettig Groupin rahoitusjohtaja Jarmo Ellmén, joka on aiemmin raportoinut Tomas von Rettigille, raportoi tästä päivästä lähtien Rettig Groupin talousjohtajalle Tomas Ölanderille.

Lisätietoja:
Josefina Tallqvist, viestintä- ja sijoittajasuhdejohtaja, Rettig Group
Puh.: +358 40 7455276
E-mail: josefina.tallqvist@rettig.fi tai www.rettig.fi

Rettig Group on suomalainen perheyritys, joka luo arvoa sukupolville kestävän ja pitkäjänteisen kasvun kautta. Kaikissa liiketoiminnoissamme tavoittelemme johtavaa markkina-asemaa ja korkeampaa asiakasarvoa pienemmin ympäristövaikutuksin. Rettig Groupin omistukseen kuuluvat Rettig ICC – Euroopan johtava lämpöpattereiden ja sisäilman säätölaitteiden valmistaja; Nordkalk – Pohjois-Euroopan johtava kalkkikivipohjaisten tuotteiden toimittaja teollisuuteen, maanviljelykseen ja ympäristönhoitoon; sekä Bore – teollisten merikuljetuspalveluiden tarjoaja. Vuonna 2013 Rettig Groupin liikevaihto oli 974 miljoonaa euroa ja yhtiö työllisti noin 4300 henkilöä 25 maassa.