Uutiset 18 joulukuun, 2015

Tomas von Rettig nimitetty Rettig Groupin toimitusjohtajaksi

Tomas von Rettig, BBA, CEFA, (35) on nimitetty Rettig Group Oy Ab:n toimitusjohtajaksi 1.1.2016 alkaen. Hän toimii tällä hetkellä Rettig Capitalin, Rettig Groupin emoyhtiön, varatoimitusjohtajana. Tehtävässään hän on keskittynyt finanssisijoituksiin ja strategisiin teollisuussijoituksiin. Hän on myös Rettig Groupin hallituksen jäsen.

Vuosina 2013-2015 Tomas von Rettig toimi rahoituksesta ja yrityskehityksestä vastaavana johtajana ja oli Rettig Groupin johtoryhmän jäsen. Vuosina 2008-2011 hän toimi Rettig Asset Managementin salkunhoitajana.

Rettig Groupin nykyinen toimitusjohtaja Hans Sohlström aloittaa 1.2.2016 Ahlström Capitalin toimitusjohtajana. Häntä esitetään myös valittavaksi Rettig Groupin hallituksen jäseneksi seuraavassa yhtiökokouksessa.

”Olemme hyvin kiitollisia Hansille arvokkaasta johtajuudesta Rettig Groupissa ja onnittelemme häntä uuden tehtävän johdosta. Viime vuosien jatkuneesta haastavasta markkinaympäristöstä huolimatta Rettig Group on selvästi parantanut kannattavuuttaan. Hyvän kassavirran ansiosta olemme vahvistaneet tasettamme, mikä on mahdollistanut kasvun äskettäin julkaistun italialaisen Emmeti S.p.A.:n yritysoston kautta. Odotamme hyvän yhteistyön jatkuvan Rettig Groupin hallituksessa”, sanoo Rettig Groupin hallituksen puheenjohtaja Cyril von Rettig.

”Rettig Groupin missio on Arvoa sukupolville. Strategiamme on keskittyä arvon kasvattamiseen, mitä tukee riskien hajauttaminen ja vahva tase. Minulle on ilo ja kunnia siirtyä Rettig Groupin toimitusjohtajaksi.  Jatkamme erittäin pätevän henkilöstömme ja johtoryhmämme tekemää hyvää työtä”, sanoo Rettig Groupin toimitusjohtajaksi nimitetty Tomas von Rettig.

Lisätietoja www.rettig.fi tai
Tomas von Rettig, Rettig Groupin tuleva toimitusjohtaja
Josefina Tallqvist, Rettig Groupin viestintä- ja sijoittajasuhdejohtaja
Puh.: +358 40 7455276, sähköposti: josefina.tallqvist@rettig.fi tai www.rettig.fi

Rettig Group on suomalainen perheyritys, joka tuottaa arvoa sukupolville kestävän ja pitkäjänteisen kasvun kautta. Tavoittelemme johtavaa markkina-asemaa ja korkeampaa asiakasarvoa pienemmin ympäristövaikutuksin. Rettig Groupiin kuuluvat sisäilman säätölaitteiden valmistaja Rettig ICC, kalkkikivipohjaisten tuotteiden toimittaja Nordkalk ja RoRo-merikuljetuspalveluita tarjoava Bore. Vakuutusyhtiö Alandia on Rettig Groupin osakkuusyhtiö. Vuonna 2014 Rettig Groupin liikevaihto oli 933 miljoonaa euroa. Tänään yhtiö työllistää noin 4 400 henkilöä 28 maassa.