02.03.2021

Topi Jokiranta nimitetty Rettig Groupin talousjohtajaksi

Topi Jokiranta (s. 1975), MBA, on nimitetty Rettig Groupin talousjohtajaksi. Hän aloittaa tehtävässään 2.3.2021. Hän raportoi Rettig Groupin toimitusjohtaja Matts Rosenbergille ja liittyy Rettig Groupin johtoryhmän jäseneksi.

 ”Olen erittäin mielissäni Topin siirtyessä nykyisestä Rettig Groupin Head of Treasuryn tehtävästään talousjohtajaksi ja liittyessä Rettig Groupin johtoryhmään. Topi on työskennellyt Rettig Groupin treasury-toiminnoissa vuodesta 2013 ja sitä ennen useissa rahoitus-tehtävissä kansainvälisten blue chip ‑yritysten palveluksessa. Vahvaan rahoitustaustaan nojaava Topi on tärkeässä roolissa, kun implementoimme edelleen Rettig Groupin strategiaa, jolla pyrimme luomaan pitkän aikavälin arvoa aktiivisena ja vastuullisena omistajana”, Matts Rosenberg toteaa.

Topi Jokiranta seuraa tehtävässä Thomas Ekströmiä, joka on toiminut Rettig Groupin talousjohtajana vuodesta 2018. ”Kiitän Thomas Ekströmiä hänen Rettig Groupille antamastaan arvokkaasta panoksesta ja omistautuneesta työstään sekä toivottaa hänelle onnea ja menestystä tuleviin haasteisiin”, Matts Rosenberg sanoo. 

Topi Jokirannan LinkedIn-profiili ja kuva.

 

Lisätietoja:

Matts Rosenberg, toimitusjohtaja, Rettig Group

Puhelin 040 745 5276

Sähköposti: rettiggroup@rettig.fi