21.08.2014

Bore förnyar kontrakt med P&O Ferries för trafiken på Nordsjön

Bore Ltd och P&O Ferries har förnyat charter-kontrakt för fartygen M/V Norsky och M/V Norstream då den nuvarande kontraktsperioden går ut i december 2014.

Håkan Modig, VD för Bore: ”Som en långvarig samarbetspartner med P&O Ferries ser vi fram emot ett fortsatt gott samarbete på de vältrafikerade rutterna på Engelska kanalen. Det förnyade kontraktet är ett exempel på våra effektiva och hållbara sjöfrakttjänster som möter kundernas höga krav.”

John Garner, Fleet Director för P&O Ferries avslutar: ”Jag är glad över att vi kan fortsätta vårt nära samarbete med Bore Ltd på vår Tilbury – Zeebrugge-rutt. Fartygen är omtyckta av våra kunder och de har spelat en viktig roll i utvecklande av rutten.

Ytterligare information:

Vd Håkan Modig, tel +358 9 6188 3272
Fleet Director John Garner, tel. +44 1304 863000

Bore Ltd hör till Rettig Group koncernen. Bore äger 16 fartyg och bolagets omsättning år 2013 var cirka 65 miljoner euro, bundet kapital var cirka 250 miljoner euro och personalen uppgick till cirka 380 personer.

P&O Ferries är rederiet med största flottan, bredaste utbudet av tjänster, de mest omfattande rutterna och mest vältrafikerade passagerar- och fraktrutterna till Storbritannien.