21.08.2014

Rettig Group utnämner Josefina Tallqvist till direktör för kommunikation och investerarrelationer

Rettig Group har utnämnt Josefina Tallqvist till direktör för kommunikation och investerarrelationer f.o.m. 1.9.2014. Josefina Tallqvist kommer att rapportera till Hans Sohlström, VD för Rettig Group, i frågor som gäller kommunikation. Hon fortsätter att rapportera till Tomas von Rettig, VP Corporate Finance and Development, i frågor som gäller investerarrelationer.

”Kommunikationen med både våra interna och externa intressenter är av strategisk betydelse inom Rettig Group. Därmed kommer Josefina att fortsätta ha ansvar för kommunikationen med våra skuldinvesterare och media. Dessutom kommer hon att ha ansvar för utveckling och koordination av kommunikationen inom hela koncernen,” sade Hans Sohlström, VD för Rettig Group.

Josefina Tallqvist kom till Rettig Group i februari 2013 som chef för investerarrelationer. Hon är medlem i Rettig Groups ledningsgrupp.

För ytterligare information:
Hans Sohlström, President and CEO, Rettig Group
Tel:+358 9 6188 3220, hans.sohlstrom@rettig.fi eller www.rettig.fi

Rettig Group är ett finskt familjeföretag som skapar värde för generationer genom hållbar och långsiktig tillväxt. I alla våra affärsverksamheter eftersträvar vi ledande marknadspositioner och högre kundvärde med mindre miljöpåverkan. Rettig Group äger Rettig ICC – Europas ledande producent av värmeelement och reglage av inomhustemperatur; Nordkalk – Nordeuropas ledande tillverkare av kalkstensbaserade produkter för industri, lantbruk och miljövård; och Bore – leverantör av industriella sjöfrakttjänster. År 2013 var Rettig Groups omsättning 974 miljoner euro och bolaget hade cirka 4 300 anställda i 25 länder.