Senaste nytt september 13, 2018

Thomas Ekström blir ny ekonomidirektör för Rettig Group

Thomas Ekström (51), ekonomie magister, har utnämnts till ekonomidirektör för Rettig Group. Han efterträder den nuvarande ekonomidirektören Tomas Ölander, som kommer att fortsätta som senior advisor tills han går i pension. Thomas Ekström rapporterar till Tomas von Rettig, Rettig Groups verkställande direktör, och han kommer också att ingå i Rettig Groups ledningsgrupp.

”Jag är mycket nöjd över att få Thomas Ekström med i ledningen. Han har lång erfarenhet av framgångsrikt ledarskap för olika ekonomiska organisationer, både inom privata och börsnoterade företag. Samtidigt vill jag tacka Tomas Ölander för det värdefulla arbete han utfört hos oss under de senaste 16 åren,” säger Tomas von Rettig.

Thomas Ekström arbetar för nuvarande som ekonomidirektör för Algol Group, som också är ett finländskt familjeägt företag. Innan han kom till Algol jobbade Thomas som ekonomidirektör för Marimekko och Vice President, Group Business Controller för M-Real (numera Metsä Board) samt i olika uppgifter inom investeringsbankssektorn.

Se Thomas Ekströms profil på LinkedIn

Ytterligare information ger:
Tomas von Rettig, verkställande direktör, Rettig Group

Pia Dahlqvist, kommunikationsdirektör, Rettig Group
Tfn +358 40 526 7813
E-post: pia.dahlqvist@rettig.fi